Χρήσιμες συμβουλές

Επιστροφή στιην λίστα
03 Οκτωβρίου 2012

Ελαιόλαδο για τα ταλαιπωρημένα χείλη!

Κάθε γυναίκα ξοδεύει αρκετό χρόνο μπροστά από τον καθρέφτη της, καθώς η εξωτερική εμφάνιση προσφέρει ένα μέρος της αυτοπεποίθησης που έχει ανάγκη. Στην αγορά, υπάρχουν πολλά προϊόντα ομορφιάς που εξυπηρετούν τις ανάγκες κάθε γυναίκας. Όμως τα χημικά σκευάσματα που κυκλοφορούν, είναι ακριβά και τα περισσότερα από αυτά δύσκολα κερδίζουν την εμπιστοσύνη μας.

Ευτυχώς για εμάς, το ελαιόλαδο είναι φυσικό, αγνό και ευεργετικό για πολλές περιοχές του σώματος, σύμφωνα με τους Ειδικούς του Άλτις. Τα ταλαιπωρημένα χείλη αποτελούν ένα ακόμη σημείο όπου η εφαρμογή του ελαιολάδου είναι εξίσου αποτελεσματική με τα προϊόντα που κυκλοφορούν στα καταστήματα. Η επάλειψη ελαιολάδου στα χείλη, τα δυναμώνει και παράλληλα τα προστατεύει.

Ο καρπός της ελιάς συνεχώς αποδεικνύεται ιδιαίτερα σημαντικός στον τομέα της ομορφιάς, καθώς οι πολλαπλές ευεργετικές δράσεις του τον κατατάσσουν από την αρχαιότητα, στα εξαιρετικά προϊόντα καλλωπισμού.

Κάντε επάλειψη με ελαιόλαδο, κάθε βράδυ πριν τον ύπνο και θα αποκτήσετε τα πιο απαλά και ενυδατωμένα χείλη που είχατε ποτέ!

share this!