Η Ελλάδα είναι ένας τόπος ευλογημένος από τη γη και τον ήλιο μας!

Οι ποικίλες εναλλαγές στα τοπία, τα ελαιόδεντρα που σκαρφαλώνουν σε πλαγιές και σε χαράδρες, ο θαλασσινός αέρας, τα αρώματα λιβαδιού, οι «περήφανες» βουνοκορφές και η εύφορη γη είναι λίγα από τα χαρακτηριστικά που συμβάλλουν στο να παράγει η χώρα μας το καλύτερο ελαιόλαδο στον κόσμο!

Επίσης, το χαμομήλι, το φασκόμηλο και η ματζουράνα αφήνουν τα αρώματα τους απλόχερα στα ελαιόδεντρα, δίνοντας μας τη δυνατότητα να τα γευτούμε σε ένα ελληνικό ελαιόλαδο!

Για όλους αυτούς τους λόγους, η Ελλάδα κατατάσσεται ως η χώρα με το υψηλότερο ποσοστό παραγωγής Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου στον κόσμο,  σε σχέση με τη συνολική παραγωγή της. Χώρες ανά το κόσμο προμηθεύονται ελληνικό ελαιόλαδο για να κάνουν τις απαραίτητες προσμίξεις και να βελτιώσουν το ελαιόλαδο που παράγεται στην επικράτειά τους.