Μακαρονόπιτα με φέτα και κεφαλοτύρι (χωρίς φύλλο)
Χρόνος Μαγειρέματος45 λεπτά
Χρόνος Προετοιμασίας20 λεπτά
6

Υλικά
ΣΥΝΤΑΓΗ
- 300 γρ. μακαρόνια τρυπητά Νο 5
- 50 ml Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Άλτις Καλαμάτα
- 200 γρ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη
- 400 γρ. φέτα θρυμματισμένη
- 4 αυγά
- 450 ml γάλα φρέσκο
- ½ κουταλάκι του γλυκού μοσχοκάρυδο
- Πιπέρι
- Αλάτι
Εκτέλεση
ΣΥΝΤΑΓΗΣ
- Βράζουμε τα μακαρόνια, τα σουρώνουμε και προσθέτουμε λίγο από το ελαιόλαδο.
- Σε ένα μπωλ χτυπάμε τα αυγά, το γάλα, το υπόλοιπο ελαιόλαδο, προσθέτουμε το μοσχοκάρυδο, αλάτι, πιπέρι και περιχύνουμε τα μακαρόνια.
- Προσθέτουμε τη φέτα και το κεφαλοτύρι και μεταφέρουμε το μείγμα σε λαδωμένο ταψί.
- Ψήνουμε την μακαρονόπιτα στους 180ο C για 45΄-50΄ και σερβίρουμε.
- Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και άλλα τυριά, λαχανικά ή αλλαντικά.
