use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Ριγανάτες μπρουσκέτες με πάστα ελιάς και μανούρι

  • Χρόνος Μαγειρέματος5 λεπτά
  • Χρόνος Προετοιμασίας15 λεπτά
  • 4
recipe image Ριγανάτες μπρουσκέτες με πάστα ελιάς και μανούρι

Υλικά
 

Για την πάστα ελιάς
  • 150 γρ. μαύρες ελιές σε ροδέλες
  • 1 κουταλιά της σούπας κάπαρη
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 30 ml Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Άλτις Καλαμάτα
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • Αλάτι
Για τις μπρουσκέτες
  • 8 φέτες προζυμένιο ψωμί
  • 1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
  • 40 ml Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Άλτις Καλαμάτα
  • 200 γρ. μανούρι
  • Μπούκοβο

      Εκτέλεση

      ΣΥΝΤΑΓΗΣ
      1. Στο μπλέντερ πολτοποιούμε όλα τα υλικά για την πάστα ελιάς και τη βάζουμε σε ένα μπωλ.
      2. Για τις μπρουσκέτες: Αναμειγνύουμε το ελαιόλαδο με τη ρίγανη και ραντίζουμε τις μπρουσκέτες, τις φρυγανίζουμε για μερικά λεπτά στη σχάρα ή στο τηγάνι.
      3. Αλείφουμε τις μπρουσκέτες με πάστα ελιάς, προσθέτουμε θρυματισμένο το μανούρι και σερβίρουμε.
      - Μπορούμε να προσθέσουμε στην παστα ελιάς αντί για κάπαρη 1 λιαστή ντομάτα