Ριγανάτες μπρουσκέτες με πάστα ελιάς και μανούρι
Χρόνος Μαγειρέματος5 λεπτά
Χρόνος Προετοιμασίας15 λεπτά
4

Υλικά
Για την πάστα ελιάς
- 150 γρ. μαύρες ελιές σε ροδέλες
- 1 κουταλιά της σούπας κάπαρη
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 30 ml Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Άλτις Καλαμάτα
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- Αλάτι
Για τις μπρουσκέτες
- 8 φέτες προζυμένιο ψωμί
- 1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
- 40 ml Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Άλτις Καλαμάτα
- 200 γρ. μανούρι
- Μπούκοβο
Εκτέλεση
ΣΥΝΤΑΓΗΣ
- Στο μπλέντερ πολτοποιούμε όλα τα υλικά για την πάστα ελιάς και τη βάζουμε σε ένα μπωλ.
- Για τις μπρουσκέτες: Αναμειγνύουμε το ελαιόλαδο με τη ρίγανη και ραντίζουμε τις μπρουσκέτες, τις φρυγανίζουμε για μερικά λεπτά στη σχάρα ή στο τηγάνι.
- Αλείφουμε τις μπρουσκέτες με πάστα ελιάς, προσθέτουμε θρυματισμένο το μανούρι και σερβίρουμε.
- Μπορούμε να προσθέσουμε στην παστα ελιάς αντί για κάπαρη 1 λιαστή ντομάτα
