Κοντοσούβλι
Χρόνος Μαγειρέματος50 λεπτά
Χρόνος Προετοιμασίας8 ώρες
6

Υλικά
ΣΥΝΤΑΓΗ
- 2000 γρ. χοιρινό κομμένο σε μερίδες για κοντοσούβλι
- 3 κρεμμύδια
- 4-6 ντομάτες κομμένες στη μέση
- 3 κρεμμύδια πολτοποιημένα
- 200 ml. ελαιόλαδο Άλτις κλασικό
- 1 κουταλιά της σούπας ρίγανη
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- Αλάτι
Εκτέλεση
ΣΥΝΤΑΓΗΣ
- Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε το ελαιόλαδο, τα κρεμμύδια, τη ρίγανη, πιπέρι, αλάτι και με αυτό το μείγμα κάνουμε μασάζ στο κρέας ώστε να καλυφθεί παντού.
- Τυλίγουμε το κρέας σε μια λαδόκολλα και το μαρινάρουμε από 6-8 ώρες.
- Κατόπιν το περνάμε στη σούβλα εναλλάξ με κομμάτια από τις ντομάτες και ψήνουμε στο φούρνο ή στα κάρβουνα για 60 λεπτά ανάλογα το μέγεθος.
- Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε εκτός από χοιρινό, μοσχάρι ή πρόβατο ή μια μίξη από διαφορετικά κρέατα
- Αν ψήσουμε το κοντοσούβλι στο φούρνο, το τυλίγουμε με λαδόκολλα και 15 λεπτά πριν το βγάλουμε την ανοίγουμε για να πάρει χρώμα
