Σαγανάκι σε φύλλο κρούστας
Χρόνος Μαγειρέματος20 λεπτά
Χρόνος Προετοιμασίας5 λεπτά
4

Υλικά
ΣΥΝΤΑΓΗ
- 400 γρ. σκληρό τυρί για σαγανάκι
- 2 φύλλα κρούστας
- 30 ml Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Άλτις Χανιά Κρήτης
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- Σουσάμι
- Μαυροκούκι
Για το σερβίρισμαδ
- Μέλι
- Φύλλα δυόσμου
Εκτέλεση
ΣΥΝΤΑΓΗΣ
- Κόβουμε το σκληρό τυρί σε δύο ίδια κομμάτια.
- Ανοίγουμε τα φύλλα κρούστας και τοποθετούμε σε κάθε φύλλο ένα κομμάτι τυρί.
- Πασπαλίζουμε με λίγο πιπέρι και τυλίγουμε δημιουργώντας 2 πακετάκια.
- Αλείφουμε πολύ καλά όλες τις πλευρές με το ελαιόλαδο και ψήνουμε στους 180ο C για 20’.
- Σερβίρουμε αμέσως με μέλι, σουσάμι, μαυροκούκι και φύλλα δυόσμου.
- Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αντί για σκληρό τυρί, νωπή μυζήθρα ή ανθότυρο
