Σαλάτα με φαγόπυρο και ρεβύθια
Χρόνος Προετοιμασίας10 λεπτά
4

Υλικά
    ΣΥΝΤΑΓΗ
- 150 γρ. φαγόπυρο βρασμένο
 - 150 γρ. ρεβύθια βρασμένα
 - 50 γρ. σπανάκι baby
 - 100 γρ. πολύχρωμες πιπεριές κομμένες σε κυβάκια
 - 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένο
 - 3 αποξηραμένα βερίκοκα ψιλοκομμένα
 - 3 χουρμάδες αποξηραμένους
 - 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο κόλιανδρο
 - 1 κουταλιά της σούπας δυόσμο
 - ¼ κουταλάκι του γλυκού κύμινο
 - 1 κουταλάκι του γλυκού τζίντζερ τριμμένο
 - 50 ml. Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Άλτις Παραδοσιακό
 - 20 ml. λευκό ξύδι βαλσάμικο
 - 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι
 - 1 μοσχολέμονο
 
Εκτέλεση
ΣΥΝΤΑΓΗΣ
- Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε το φαγόπυρο, τα ρεβύθια, τα λαχανικά, τα φρούτα και τα μυρωδικά.
 - Ανακατεύουμε το ελαιόλαδο, το κύμινο, το τζίντζερ, το ξύδι, το μέλι και το χυμό από το μοσχολέμονο.
 - Περιχύνουμε τη σαλάτα, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
 
Μπορούμε να εμπλουτίσουμε τη σαλάτα με αβοκάντο, σταφίδες και γλυκοπατάτες




