Ντοματοσαλάτα με αβοκάντο και ανθότυρο
Χρόνος Προετοιμασίας10 λεπτά
4

Υλικά
ΣΥΝΤΑΓΗ
- 2 αβοκάντο κομμένα σε κύβους
- 150 γρ. ανθότυρο
- 1 πορτοκαλί πιπεριά κομμένη σε κύβους
- 10 ντοματίνια κομμένα στη μέση
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 4-5 φύλλα δυόσμο ψιλοκομμένα
- 2-3 κλωναράκια κόλιανδρο
- 50 ml. Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Άλτις Παραδοσιακό
- 2 μοσχολέμονα
- Πιπέρι
- Αλάτι
Εκτέλεση
ΣΥΝΤΑΓΗΣ
- Ετοιμάζουμε το dressing ανακατεύοντας στο μπλέντερ το ελαιόλαδο, το χυμό από τα μοσχολέμονα, τον κόλιανδρο και το δυόσμο.
- Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά, περιχύνουμε με το dressing και σερβίρουμε με τορτίγιες.
- Μπορούμε να προσθέσουμε στο dressing μερικές σταγόνες ταμπάσκο
