use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Ψητά λαχανικά με μέλι και βαλσάμικο

  • Χρόνος Μαγειρέματος15 λεπτά
  • Χρόνος Προετοιμασίας10 λεπτά
  • 4
recipe image Ψητά λαχανικά με μέλι και βαλσάμικο

Υλικά
 

ΣΥΝΤΑΓΗ
  • 4 μελιτζάνες μακριές
  • 2 πιπεριές
  • 2 κολοκύθια
  • 4 μανιτάρια
  • 2 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι
  • 2 κλωναράκια εστραγκόν
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι
  • 2 κουταλιές της σούπας λευκό ξύδι βαλσάμικο
  • 60 ml Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Άλτις Παραδοσιακό
  • 1 κουταλιά της σούπας μαϊντανό
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • Αλάτι

      Εκτέλεση

      ΣΥΝΤΑΓΗΣ
      1. Κόβουμε όλα τα λαχανικά σε όμοια κομμάτια και τα ψήνουμε στη σχάρα ή σε σχαροτήγανο.
      2. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα φρέσκα μυρωδικά και το σκόρδο πολτοποιημένο, το μέλι, το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.
      3. Τοποθετούμε τα λαχανικά σε πιατέλα και περιχύνουμε τα ζεστά λαχανικά με το αρωματικό ντρέσινγκ, πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό και σερβίρουμε.
      Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα αγαπημένα μας λαχανικά εποχής