Σουφικό Ικαρίας
Χρόνος Μαγειρέματος30 λεπτά
Χρόνος Προετοιμασίας10 λεπτά
4

Υλικά
ΣΥΝΤΑΓΗ
- 2 μελιτζάνες
- 2 κολοκύθια
- 2 πιπεριές
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 2 κρεμμύδια γλυκά
- 150 γρ. φασολάκια
- 1 μεγάλη ντομάτα
- 150 ml. κόκκινο κρασί
- 60 ml. Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Άλτις Καλαμάτα
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
ΣΥΝΤΑΓΗΣ
- Κόβουμε όλα τα λαχανικά σε μέτρια κομμάτια και τα σωτάρουμε για 5 λεπτά με το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και τα αλατίζουμε.
- Προσθέτουμε το κρασί και πιπέρι, χαμηλώνουμε την φωτιά και σιγοβράζουμε μέχρι να μελώσει το φαγητό για περίπου 30-35 λεπτά .
- Σερβίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό και το σουφικό τρώγεται ζεστό ή κρύο.
- Μπορούμε να προσθέσουμε στο φαγητό λίγο ψιλοκομμένο βασιλικό και θυμάρι
