Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Σούπα Ροβίτσα

  • Χρόνος Μαγειρέματος40 λεπτά
  • Χρόνος Προετοιμασίας5 λεπτά
  • Μερίδες 4
recipe image Σούπα Ροβίτσα

Υλικά
 

ΣΥΝΤΑΓΗ
  • 350 γρ. ροβίτσα
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 200 γρ. σελινόριζα κομμένη σε κύβους
  • 1 καρότο κομμένο σε κύβους
  • ¼ κουταλάκι του γλυκού κύμινο
  • 1 φύλλο δάφνης
  • 60 ml. Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Άλτις Καλαμάτα
  • 500 γρ. ζεστό ζωμό λαχανικών
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • Αλάτι
Energy (kcal)0 kcal
Energy (kJ)0 kJ
Protein (g)0.0 g
Carbohydrate incl. fibre (g)0.0 g
Carbohydrate excl. fibre (g)0.0 g
Sugar (g)0.0 g
Fibre (g)0.0 g
Fat (g)0.0 g
Saturated fat (g)0.0 g
Unsaturated fat (g)0.0 g
Monounsaturated fat (g)0.0 g
Polyunsaturated fat (g)0.0 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)0 mg
Sodium (mg)0 mg
Salt (g)0.00 g
Vitamin A (IU)0 IU
Vitamin C (mg)0.0 mg
Calcium (mg)0 mg
Iron (mg)0.00 mg
Potassium (mg)0 mg

Εκτέλεση

ΣΥΝΤΑΓΗΣ
  1. Βάζουμε τη ροβίτσα μαζί με το δαφνόφυλλο, τον ζωμό και 700 ml. νερό σε μια κατσαρόλα να βράσουν.
  2. Μόλις η ροβίτσα πάρει μια βράση προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα λαχανικά και σιγοβράζουμε για 40 λεπτά.
  3. Σερβίρουμε τη σούπα με λίγες σταγόνες ελαιόλαδο.
Μπορούμε να προσθέσουμε επιπλέον λαχανικά όπως το σέλερι και η πατάτα