Τυροχτυπητή
Χρόνος Προετοιμασίας10 λεπτά
4

Υλικά
ΣΥΝΤΑΓΗ
- 300 γρ. πικάντικη φέτα
- 150 γρ. ανθότυρο
- 50 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
- 100 ml. Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Άλτις Παραδοσιακό
- 1 πιπεριά κέρατο
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
ΣΥΝΤΑΓΗΣ
- Στο μπλέντερ βάζουμε όλα τα υλικά και χτυπάμε για 2-3 λεπτά στη δυνατή ταχύτητα.
- Σερβίρουμε την τυροχτυπητή με ελαιόλαδο, κάπαρη, ελιές και φρέσκια ρίγανη.
- Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και κόκκινη πιπεριά Φλωρίνης
- Αν θέλουμε την τυροχτυπητή πιο καυτερή προσθέτουμε μπούκοβο
